Contact opnemen
Contact opnemen

Over Justin & Lynn

Justin, die oorspronkelijk uit Limburg komt, heeft de Foto Academie in Amsterdam gedaan. Inmiddels maakt hij al 10 jaar bedrijfspresentatie gemaakt door heel Europa (en sinds 2017 ook wereldwijd). Waarbij recreatie, vakantie & wellness de voornaamste branches waren. Lynn heeft de Grafische opleiding aan SintLucas te Boxtel afgrond, en heeft zich daarbij voornamelijk gespecialiseerd in Hotel & Restaurant vormgeving. Naast haar opleiding, heeft ze thuis een klein schildersatelier, waarbij ze even los kan komen van de digitale wereld, waarin wij tegenwoordig steeds meer in verbinden. Wij vinden het heerlijk, om af en toe een hele dag die telefoon uit te zetten en op te bergen. Want zonder al die bliepjes, kunnen wij ons volledig focussen op het échte leven! Expressionistische en abstracte schilderijen maken is haar passie. Net als dat Justin, naast zijn gebruikelijke baan, ook graag unieke portretfoto’s maakt tijdens het reizen.  

Jaarlijks , maken wij afstanden van zo’n 70.000 km van klant naar klant, waarbij we wel mobiel moesten werken. En daar hebben wij veel tijd en geld uitgegeven aan hotels / B&B’s, om onze klanten te bezoeken. Gelukkig krijgen wij wel goed betaald, om de mooiste locaties van de hele wereld in kaart te brengen. Steeds vaker krijgen wij ook opdrachten van grote reisbureau’s, zoals TravelHome van ANWB, die beeldmateriaal van ons wilden. Vanuit hen hebben wij een geweldige kans gekregen om met een echte WinneBago RV, een road-trip mogen maken door Amerika! Onze volgende trip die staat te wachten is naar Canada! Ook dit is weer in opdracht vanuit TravelHome. Wij staan allebei te popelen om met onze apparatuur er naartoe te gaan. Het gaat een geweldige reis worden, dat is al een ding wat zeker is. Nu nog hopen dat er niks misgaat tijdens de reis, zoals dat er misschien een beer de camera van Justin probeert af te pakken.

De ijskoude kamers waar we verblijven
Brrrrr... wat we er allemaal niet voor over hebben
Keuzes onderweg
Er is altijd te veel om vast te leggen
Tot laat doorwerken
Een digitale nomade zijn valt niet mee
Gelukkig weer vol energie
Om de volgende dag mee te beginnen

De meeste opdrachten, komen vaak uit bij hotels, campings en B&B’s, die nog geen of weinig professionele foto’s / video’s tot hun beschikking hebben. Omdat kwaliteit & onderscheidend vermogen zo ontzettend belangrijk is, hebben we hier ook de grootste focus op gelegd. Dit resulteerde, dat we ineens steeds meer klanten kregen in de woningmarkt. Zowel particulieren als makelaars, gingen steeds meer presentaties afnemen. In die overgang, hebben we veel nieuwe connecties kunnen leggen, en tot op heden de samenwerking aan zijn gegaan met diverse stylistes. Hiervan hebben we nog heel veel geleerd, hoe een ruimte aangekleed moet worden voor de meeste positieve impact. De zaken verliepen goed, maar voor ons gevoel klopte er iets niet. We hielpen onze klanten de woning zo snel mogelijk te verkopen. Maar we kregen op den duur een dubbel gevoel. De presentatie was prachtig, maar als een woning dan binnen 1 maand verkocht wordt en de woningpresentatie verdween vonden we dit gewoon heel jammer. Terwijl wij er zo ontzettend veel tijd & liefde in gestopt hadden; de presentatie was niet meer zichtbaar en had maar een korte tijd online gestaan.

In 2016, zijn we begonnen met het idee om de kleine ondernemers te gaan helpen. En specifiek de B&B’s, omdat wij hebben gezien dat juist daar ontzettend veel kansen in liggen! Terwijl veel andere ondernemers juist denken dat ze moeten opboksen tegen de grotere bedrijven, zoals AirBnB en Booking.com.

Ons doel is daarom Bed & Breakfasts extra zelfstandige exposure te geven en hiermee een boost om de omzet te verhogen.

Onze grootste liefde in B&B’s zijn ondernemers welke ‘uniek’ & ‘eigenwijs’ durven te zijn. Wij geloven niet in concurrentie, overal is een markt voor.
En als je doet waar je gelukkig van wordt, dan straalt dat jouw B&B dat ook uit en juist dat is misschien wel de grootste kracht van gasten ontvangen.

Wij zorgen ervoor dat jullie:
– Meer tijd overhouden, voor te doen wat jullie leuk vinden.
– Prachtig worden gepromoot op ons platform.

Momenteel, bezoeken we veel locaties wereldwijd in samenwerking met diverse B&B’s welke we zullen toevoegen op de website. Ook hiervoor reizen wij naar unieke verhuurders, zoals het IJshotel in Zweden. Wij houden van avontuurlijk reizen, en het ontdekken van prachtige ‘verstopte’ locaties.

Dit is ons werk
Waar we natuurlijk héél trots op zijn!

We filmen / fotograferen en bloggen ook heel graag over jouw verblijf

Heb jij vragen? Stuur ons gerust een mailtje!