Contact opnemen

Bed & Breakfast Nederland

Contactformulier

Bestanden versturen?

Dit kan het beste via de gratis service WeTransfer.com naar info@bedbreakfast.nl

Meer over ons te weten komen? Lees ons verhaal

Wij zijn Justin en Lynn, en samen hebben wij met collega entrepreneurs het grootste Bed & Breakfast platform opgestart van héél Nederland. Justin heeft aan de Fotoacademie in Amsterdam gestudeerd, en inmiddels maakt hij al 10 jaar lang bedrijfspresentaties door meestal Europa. Sinds 2016 ook in de USA en Canada, voornamelijk gericht in de recreatiebranche. Lynn heeft Webdesign gestudeerd in Boxtel (SintLucas) en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van websites binnen de recreatiesector.

Reizen en werken voor de ANWB

Jaarlijks maken wij afstanden van zo’n 70.000 km van klant naar klant, waarbij we wel mobiel moesten werken. Wij hebben daardoor veel tijd en geld uitgegeven aan hotels of B&B’s om onze klanten te bezoeken. Gelukkig krijgen wij wel genoeg betaald, om de mooiste locaties van de hele wereld in kaart te kunnen brengen. Steeds vaker krijgen wij ook opdrachten van grote reisbureaus, zoals TravelHome van ANWB. In 2017 hebben wij een geweldige kans gekregen om een bedrijfspresentatie te maken voor hen. Zij gaven ons de mogelijkheid om met een WinneBago RV een road-trip te mogen maken door Amerika! Direct na de oplevering van het unieke beeldmateriaal wat we in Amerika hadden gemaakt, stelden ze voor om het jaar daarop een presentatie te maken van een camper reis in Canada.

Geen voorkeur meer voor woningpresentaties

De meeste opdrachten komen vaak uit bij hotels, campings en B&B’s, die nog geen professionele foto’s of video’s tot hun beschikking hebben. Omdat kwaliteit en onderscheidend vermogen zo ontzettend belangrijk is, hebben we hier ook de grootste focus op gelegd. Dit resulteerde dat we ineens steeds meer klanten kregen in de woningmarkt. Zowel particulieren woningverkopers als makelaars, gingen steeds meer presentaties bij ons afnemen. In die overgang hebben we veel nieuwe connecties kunnen leggen, en zijn we tegenwoordig de samenwerking aangegaan met diverse stylistes. Hiervan hebben we nog heel veel van geleerd: hoe een ruimte aangekleed moet worden, voor de meeste positieve impact. De zaken verliepen goed maar voor ons gevoel klopte er iets niet. We hielpen onze klanten de woning zo snel mogelijk te verkopen, maar we kregen op den duur een dubbel gevoel. Wij vonden het heel erg zonde, dat als een woning al binnen één maand verkocht werd, dat ook meteen onze woningpresentatie verdween. Terwijl wij er zo ontzettend veel tijd en liefde in gestopt hadden. De presentatie was niet meer zichtbaar en had maar een korte tijd online gestaan.
De ijskoude kamers welke we vastleggen
Brrrrr... wat we er allemaal niet voor over hebben
Keuzes onderweg
Er is altijd te veel om vast te leggen
Tot laat doorwerken
Een digitale nomade zijn valt niet mee
Gelukkig weer vol energie
Om de volgende dag mee te beginnen
Previous
Next

Waar onze focus op ligt

In 2016 zijn we begonnen met het idee om de kleine ondernemers te gaan helpen om van de B&B provisiebasis af te komen, omdat wij hebben gezien dat juist daar ontzettend veel kansen in liggen! Terwijl veel andere ondernemers juist denken dat ze moeten opboksen tegen de grotere bedrijven, zoals AirBnB en Booking.com. Ons doel is daarom Bed & Breakfasts extra zelfstandige exposure en een boost te geven, om zo de omzet te verhogen. Onze grootste liefde in B&B’s zijn ondernemers die uniek en eigenwijs durven te zijn. Wij geloven niet in concurrentie, overal is een markt voor. En als je doet waar je gelukkig van wordt, dan straalt dat jouw B&B dat ook uit en juist dat is misschien wel de grootste kracht van gasten ontvangen.

Wij zorgen ervoor dat jullie

– Meer tijd overhouden, om te doen wat jullie leuk vinden.
– Prachtig worden gepromoot op ons platform.

Momenteel bezoeken we veel locaties wereldwijd, in samenwerking met verschillende unieke Bed and Breakfasts die wij in de toekomst zullen toevoegen op deze website. Ook hiervoor reizen wij naar unieke verhuurders, zoals het IJshotel in Zweden.

Wij houden van avontuurlijk reizen en het ontdekken van prachtige ‘verstopte’ locaties.
Contact opnemen met fotograaf Justin
Contact opnemen met vormgever Lynn
Previous
Next

Heb jij vragen? Stuur ons gerust persoonlijk een mailtje!