B&B Kaart Nederland

Zoek makkelijk jouw Bed & Breakfast

FullscreenBed en Breakfast Amsterdam ontspannen lezen en slapen
Studio in Stadswoning
The Weavery
€145 per nacht
Privé kamer in Woning
B en B de Valkenhorst
€89 per nacht
Boerderij de Molenhof B&B in Brabant
Studio in Boerderij
De Molenhof
€100 per nacht
Gehele Villa
TE KOOP: B&B het uurwerk
€ per nacht

"Geen provisies, maar de echte prijs"

Je boek direct bij de eigenaar zelf

Boek snel en makkelijk een B&B voor jezelf of als cadeautje

Heb jij al een last minute deal gezien die je helemaal aanspreekt? Boek dan snel via Bed & Breakfast Nederland en ga op ontdekkingsreis door eigen land. Of verras je partner, een vriend of vriendin of een familielid en geeft een verblijf in een B&B cadeau. Kies voor een verblijf in een paar van de mooiste steden van Nederland zoals Breda, Utrecht, Den Bosch en natuurlijk Amsterdam. Of trek er lekker op uit en ga voor de rust en de natuur op Texel, de Veluwe of in Limburg. Even tot rust en tot elkaar komen. Dat is nog eens origineel en attent geschenk. Als je een verblijf hebt gevonden dat helemaal naar jouw wensen is, boek dan snel. Als je te lang wacht heb je de kans dat de locatie volgeboekt is en dat zou zonde zijn.

Voordelig en comfortabel op vakantie? Boek last minute een B&B in Nederland

Nog even lekker op vakantie en de boel de boel laten, daar heb je nu behoefte aan. Een verre vakantie wil je niet want dat kost veel geld en je bent bovendien bijna door je vakantiedagen heen. Gelukkig heb je in Nederland dan genoeg opties om voordelig op vakantie te gaan. Boek een last minute in een Bed & Breakfast in Nederland. Een accommodatie is uniek, voordelig en perfect gelegen voor jouw vakantie. Hoe we dat weten? Omdat je zelf bepaalt aan welke eisen jouw B&B moet voldoen. Gun jezelf je ontspanning en bekijk welke last minute aanbiedingen bij jou passen. Met deze informatie maak jij een goede keuze en ga je allen of samen een topvakantie in eigen land tegemoet.

Je hebt geen haast met kiezen

Een last minute betekent natuurlijk wel dat je op korte termijn op vakantie gaat, maar je hoeft meestal niet direct je koffer te pakken en de deur uit te stormen. Vaak boek je een last minute deal een paar weken van tevoren en heb je dus genoeg tijd om je voor te bereiden. Omdat B&B’s in een rap tempo erg populair aan het worden zijn komen er bovendien regelmatig leuke nieuwe accommodaties bij. Zo heb je ook bij een last minute deal meer dan genoeg te kiezen. Ideaal voor mensen die het moeilijk vinden om een keuze te maken.

Makkelijk kiezen met behulp van de tulpenwijzer

In principe kan iedereen die dat wilt een B&B beginnen. Dat is gewoon een kwestie van inschrijven bij de KVK en iemand kan zijn woning, tuinhuis of een andere accommodatie verhuren als B&B. Nu zowel de vraag als het aanbod enorm zijn gestegen is daarmee ook de vraag naar een kwaliteitsnorm gestegen. En die is er gekomen in de vorm van de Stichting Bed & Breakfast Nederland. Deze stichting voert regelmatig controles uit bij B&B’s in heel Nederland en aan de hand van die controle krijgt een accommodatie een beoordeling. Die beoordeling wordt uitgedrukt in tulpen, want het blijft toch Nederland. Een verblijf kan maximaal 5 tulpen verdienen op basis van zaken als hygiëne, interieur en sfeer, extra voorzieningen en gastvrijheid.

Waarom een Bed & Breakfast ideaal is voor een last minute vakantie

Een Bed & Breakfast wordt meestal gerund door een zelfstandige en is daardoor lekker kleinschalig. De meeste accommodaties tellen tussen de 1 en de 7 kamers en dat betekent een hoog niveau van persoonlijke service. Ook zijn de wachttijden een stuk lager dan bij grote hotelketens die zich richten op toeristen uit binnen- en buitenland en zakenlui. Als je met de auto gaat parkeer je vaak nagenoeg voor de deur, je checkt direct in bij de eigenaar van het verblijf en binnen een paar minuten ben je van de voordeur op je kamer en kan jouw vakantie beginnen. Dat maakt een B&B ideaal voor mensen die er snel nog even tussenuit willen en die tijd niet willen verspillen aan wachten en onderweg zijn.

De voordelen van een classificatiesysteem voor jouw vakantie

Het classificatiesysteem is in het leven geroepen om bezoekers zoals jij te informeren en een inzicht te geven in het aanbod. Tegelijkertijd stimuleert het eigenaren om het niveau van hun accommodatie te verhogen. Het biedt jou de zekerheid dat je weet dat het goed zit wanneer je een of meerdere tulpen aantreft op jouw B&B locatie. Ook wordt het makkelijker kiezen omdat je meer duidelijkheid krijgt over hoe prijzen zijn opgebouwd en je kiest zelf de mate van luxe, voorzieningen en persoonlijke service die je wilt. En met een aanbod van meer dan 6000 locaties in Nederland is wat hulp bij het kiezen meer dan welkom.

Last minute BnB suggesties uitgelicht

Nederland is geen groot land maar het is wel een land met een uitgebreid cultureel verleden. En dat zie je terug in de mooiste steden in alle provincies. Sinds de toename van accommodaties in eigen land en mensen meer opties kregen dan enkel een duur en saai hotel, is de interesse voor ons eigen culturele erfgoed ook aan een opmars bezig. Ontdek zelf hoe mooi Nederland is door een B&B te boeken in een van de volgende steden:

  1. Amsterdam. Een trip naar de hoofdstad moet je een keer gemaakt hebben. Zowel nationaal als internationaal staat Amsterdam bekend om zijn prachtige grachten, uitgebreide dinermogelijkheden en de vele evenementen.
  2. Delft. Een rustige stad waarin je je waant in het Nederland van de 16e eeuw, inclusief de kogelgaten op het Prinsenhof, het gevolg van de moord op Willem van Oranje.
  3. Breda. ‘De parel van het Zuiden’, ‘de noordelijkste stad van Zuid-Europa’, het zijn maar een paar voorbeelden van namen waarmee mensen de stad en de cultuur omschrijven. Kom er zelf achter waarom.
  4. Maastricht. Ook wel de enige buitenlandse stad in Nederland genoemd. Door omgeving en de architectuur waan je jezelf even in het buitenland. En het is natuurlijk hartstikke gezellig.
  5. Rotterdam. Waar veel andere steden vooral het culturele erfgoed benadrukken, is Rotterdam echt een stad van de toekomst. Voor alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van eten, uitgaan en shoppen moet je in Rotterdam zijn.